Ολυμπιακός: Νέο ροτέισον και με τη Λαμία

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε... κόσμο και κοσμάκη εκτός αποστολής και πάει με ενδεκάδα ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τη Λαμία (28/4, 17.00).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε προαναγγείλει στους παίκτες του από την περασμένη εβδομάδα ότι στα ματς που ακολουθούν έως και το πρώτο παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, θα προχωρήσει σε μία σειρά από αλλαγές στην ενδεκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Με τις θεωρητικά «ρεζέρβες» πήγε κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τους πιο «βασικούς» πήγε στο «Κλ. Βικελίδης» και αύριο (28/4, 17.00) κόντρα στη Λαμία στο Φάληρο η ενδεκάδα θα θυμίζει κάτι από... ΠΑΟΚ.

Εν ολίγοις, οι Ρίτσαρντς, Ναβάρο, Άμπι και Κίνι διεκδικούν φανέλα βασικού. Επίσης, μένει να φανεί αν θα δώσει φανέλα βασικού σε κάποιον από τους Αλεξανδρόπουλο ή Καρβάλιο, οι οποίοι δεν ξεκίνησαν με τον ΠΑΟΚ, αλλά τους πήρε στην αποστολή για να τους βάλει κάποια στιγμή στην «εξίσωση».

Εκτός έμειναν οι Νταβίντ Κάρμο, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Ανδρέας Ντόη, Βιθέντε Ιμπόρα και Στέφαν Γιόβετιτς, όπως και οι Καμπράλ και Μπιανκόν που δεν φαίνεται να υπολογίζονται γενικότερα από τον Βάσκο.

Η δε αποστολή απαρτίζεται από τους Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσο, Ναβάρο, Μασούρα, Πασχαλάκη, Αλεξανδρόπουλο, Ροντινέι, Τζολάκη, Μαρτίνς, Μπότη, Φορτούνη, Όρτα και Ρίτσαρντς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα