Ολυμπιακός - Λαμία 4-1: Η κριτική των παικτών

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην άνετη νίκη επί της Λαμίας που φάνηκε μόλις μπήκε ο Τόσιτς. Η κριτική των παικτών. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 την Λαμία και είχε πρωταγωνιστή τον Ντανιέλ Ποντένσε που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Από την Λαμία ξεχώρισε ο Ζόραν Τόσιτς.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Γύρισε μετά από καιρό, έκανε δυο καλές αποκρούσεις, δεν μπορούσε να αποφύγει το γκολ.

ΚΙΝΙ: Προσπάθησε και έδωσε μάχες, αλλά δεν βοήθησε ιδιαίτερα επιθετικά. Έδωσε λύσεις πίσω.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Άνετο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη πίεση και καλή συνεργασία με τον Βέζο.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΕΖΟ: Καλός σε τοποθετήσεις και επεμβάσεις, δεν είχε προβλήματα.

ΟΜΑΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Ανεβάσματα πολλά και στα δύο ημίχρονα, καλή συνεργασία με τον Ποντένσε. Μπορούσε περισσότερα και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Βρέθηκε δύο φορές σε θέση βολής αλλά δεν τα κατάφερε. Πέρασε Έξοχη ασίστ στο δεύτερο γκολ. Τρεξίματα και καλή εμφάνιση.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Δεν έβαλε όλη του την ένταση, αλλά είχε εξαιρετικές μπαλιές και φυσικά το γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ. Σπέσιαλ ποιότητα.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Δεν είχε συνεχή ρυθμό, αλλά πολλά ξεσπάσματα ποιότητας και καλές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις. Πάντα πολύτιμος.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού επέστρεψε στις έξοχες εμφανίσεις. Δημιουργός του πρώτου γκολ, πέτυχε ένα πολύ ωραίο, έκανε πάρα πολλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πολύ μεγάλη συμμετοχή στο ματς και παρουσία σε αρκετές επιθέσεις. Δεν μπόρεσε να σκοράρει στις φάσεις που βρέθηκε ενώπιον του Κοσέλεφ. Χειροκροτήθηκε από το κοινό.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Είχε συμμετοχή σε αρκετές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε με όμορφη εκτέλεση το δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη δεν φάνηκε.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σημαντικό ότι επέστρεψε και το γιόρτασε με γκολ.

ΝΕΛΣΟΝ ΑΜΠΙ: Δεν ήταν συγκεντρωμένος στη φάση του γκολ, πήρε κάρτα νωρίτερα.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ:Καλές ατομικές προσπάθειες, αλλά όχι απειλητικός όσο έπαιξε.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Πρόλαβε να κάνει ασίστ στο τελευταίο γκολ, να χάσει καλή ευκαιρία και να δώσει ρεσιτάλ φερ πλέι.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πολύ όμορφες κινήσεις στο λίγο που έπαιξε και μεγάλη συμμετοχή στο τέταρτο γκολ.

Σούπερ ο Τόσιτς

Η Λαμία έκανε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο ματς στο 55'. Όταν μπήκε ο Τόσιτς άρχισε να γίνεται επικίνδυνη και να απειλεί με μείωση που θα έβαζε προβλήματα στους Πειραιώτες. Καλή εμφάνιση από Τσιλούλη, Τζανδάρη, Τζανετόπουλο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Διαμαντόπουλου που ήταν κοντά στις φάσεις, δεν παρασύρθηκε από κάποια πεσίματα στην περιοχή και έβγαλε άνετα το ματς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα