Η Θύρα 7 έδιωξε τους ποδοσφαιριστές

Οι οπαδοί δεν δέχτηκαν τους παίκτες του Μαρτίνς μετά το τέλος του ματς στο καθιερωμένο χειροκρότημα και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια.

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου έχει καθιερωθεί μετά το τέλος κάθε παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων οπαδών και να χειροκροτούν τον κόσμο και το αντίστροφο. Αυτό είχε συμβεί ακόμα και μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ που η ομάδα του Πειραιά είχε χάσει με 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς μετά τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό έμειναν στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι τους ήταν απογοητευμένοι και δεν μπορούσαν να το κρύψουν. Παρόλα αυτά μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να κατευθυνθούν στη Θύρα 7 και να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη συμπαράσταση του.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν δέχτηκαν το "ευχαριστώ" των ποδοσφαιριστών. Τους ζήτησαν να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια και να μην σταθούν μπροστά στο πέταλο. Σε κάποιους μάλιστα φάνηκε και περίεργο που ο κόσμος δεν τους δέχτηκε μπροστά στο πέταλο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα