Aλμέιδα: Πρόστιμο 20.000 ευρώ της ΔΕΑΒ για το επεισόδιο μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΔΕΑΒ επέβαλλε στον Mατίας Αλμέδια πρόστιμο 20.000 ευρώ για το επεισόδιο του μετά τη λήξη του αγώνα τον ΠΑΟΚ. Iσόποσο ήταν το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον «δικέφαλο του βορρά» για το (υβριστικό κατά της ΑΕΚ και Μελισσανίδη) πανό φιλάθλων του, που καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα μέχρι να κατέβει

Πρόστιμο, ύψους 20.000 ευρώ, επέβαλλε η ΔΕΑΒ στον Ματίας Αλμέιδα για το επεισόδιο που είχε έπειτα από τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ανακοίνωσε την τιμωρία του Αργεντινού τεχνικού που έπιασε από τον λαιμό μέλος της Υποδιεύθυνσης Βίας της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ

«Με την υπ’ αριθμ. 26/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) σε βάρος του MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, για φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και έλαβαν χώρα εντός αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Ειδικότερα, όντας προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη λήξη του συγκεκριμένου αγώνα χειροδίκησε σε βάρος αστυνομικού με πολιτική περιβολή, όπως προκύπτει και από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας (κάμερες) του γηπέδου.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

Μάλιστα ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε και στον «δικέφαλο του βορρά» για πανό που ανάρτησαν οι φίλοι και η απομάκρυνση του οποίου (κατόπιν απαίτησης της ΑΕΚ αφού ήταν υβριστικό εναντίον της και του ιδιοκτήτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη) καθυστέρησε την έναρξη του αγώνα:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθμ. 25/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000€) για ανάρτηση πανό πολιτικού – ιδεολογικού χαρακτήρα με περιεχόμενο υβριστικό, που έλαβε χώρα κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου Τούμπας Θεσσαλονίκης, στις 28-4-2024 για τα Play Οffs του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν. 5085/2024.»


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα