ΠΑΟΚ: Πρίγιοβιτς λαμπρός τον οδηγεί...

Στο πλαίσιο του «ελέγχου προόδου» των 16 ομάδων της SuperLeague μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, παρουσιάζουμε σήμερα τον ΠΑΟΚ.

Δαπάνησε πολλά λεφτά στις μεταγραφές αλλά τον βγάζει ασπροπρόσωπο η περσινή ομάδα. Κάλυψε γρήγορα το χάντικαπ των δυο βαθμών από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του. Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε ένα σπρώξιμο από τη διαιτησία στην πρεμιέρα για να πάρει μπρος. Πήρε όλα τα ντέρμπι, με Ολυμπιακό (εκτός), ΑΕΚ και Παναθηναϊκό (εντός), πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και μόνο στο Περιστέρι άφησε δυο βαθμούς.

Προσπάθησε να κρατήσει δυο καρπούζια κάτω από τη μασχάλη αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι αυτό είναι δύσκολο, άφησε να πέσει το... ευρωπαϊκό. Πρίγιοβιτς λαμπρός τον οδηγεί, αφού χάρις στον Σέρβο φορ, καθάρισε πολλά ματς σε αυτούς τους τρεις πρώτους μήνες της σεζόν. Το μόνα σύννεφα πάνω από την Τούμπα μαζεύτηκαν εξαιτίας του απείθαρχου Ουάρντα και του παραγκωνισμένου Χατσερίντι. Ο Λουτσέσκου, όμως, κρατά γερά τα ηνία...


ΠΑΟΚ

Κατάταξη: 1

Ρεκόρ: Νίκες 9 Ισοπαλίες 1 Ήττες 0

Επίθεση: 17 γκολ

Άμυνα: 4 γκολ

Ασίστ: 10

Δοκάρια: 1

Πέναλτι: 2 (2)

Κάρτες: 26 κίτρινες

Πρώτος σκόρερ: Πρίγιοβιτς 7 γκολ

Πρώτος σε συμμετοχές: Κρέσπο, Πασχαλάκης 954 ΄

Εισιτήρια: 18.299 μ.ο

Αύριο, ο Ατρόμητος...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα