Το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ

Ο Ιβοριανός χαφ βγήκε μπροστά μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό επισημαίνοντας πως η ομάδα πρέπει να νικάει για τον κόσμο της.

Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα και επέστρεψε στον Ολυμπιακό για να δώσει το κάτι παραπάνω στον σύλλογο τόσο σε επίπεδο αποδυτηρίων όσο και σε αγωνιστικό. Ο λόγος για τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις.

Η πίεση στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ μεγάλη και μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό έγινε μεγαλύτερη. Ο Ιβοριανός χαφ ακόμα μπορεί να μην έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει και ο ίδιος, αλλά στα δύσκολα βγαίνει μπροστά.

Έτσι και μετά το ματς με τους «πράσινους» ο Γιάγια Τουρέ το πήρε πάνω του και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter έστειλε μήνυμα ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να νικάνε για τον κόσμο της ομάδας.

«Γύρισα στον Ολυμπιακό για τον κόσμο και να για κερδίσω τρόπαια για εκείνους. Ο δεσμός μας είναι ξεχωριστός. Έτσι θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα για εκείνους και για να νικάμε για αυτούς και προσωπικά θα κάνω τα πάντα για να συμβεί αυτό. Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του, οι φίλαθλοί του! Σας δίνουμε όλη την εκτίμησή μας και το χειροκρότημά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάγια Τουρέ.

Δείτε το τιτίβισμα του Ιβοριανού χαφ…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα