ΑΕΛ: Με δυο πρόσωπα

Στο πλαίσιο του «ελέγχου προόδου» των 16 ομάδων της SuperLeague μετά το 1/3 του πρωταθλήματος, παρουσιάζουμε σήμερα την ΑΕΛ.

 
Eurokinissi

Η ΑΕΛ παρόλο που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς στο πρωτάθλημα και με νίκη στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν τα κατάφερε τόσο καλά στη συνέχεια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της έγκειται στην επίθεση και κυρίως στη δημιουργία φάσεων με τις δύο ασίστ σε δέκα παιχνίδια να το αποδεικνύουν περίτρανα.

Μετά τη νίκη στη Ριζούπολη επί της «Ελαφράς Ταξιαρχία» ηττήθηκε στα τρία επόμενα παιχνίδια, ενώ μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην έδρα της με 1-0, έμεινε για πέντε αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», καταγράφοντας τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Άλλαξε γρήγορα προπονητή, με τον Τζιανλούκα Φέστα να παίρνει τη θέση του Σωτήρη Αντωνίου. Ταλανίζεται και από έναν εμφύλιο, γεγονός που έχει αντίκτυπο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας έχει κόντρα με οπαδούς της ομάδας αλλά και με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην δέκατη αγωνιστική με 2-0 έδωσε το σύνθημα «αντεπίθεσης». Μάλιστα αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η ΑΕΛ νίκησε με πάνω από ένα γκολ.

ΑΕΛ

Κατάταξη: 11

Ρεκόρ: Νίκες 3 Ισοπαλίες 2 Ήττες 5

Επίθεση: 7 γκολ

Άμυνα: 11 γκολ

Ασίστ: 2

Δοκάρια: 1

Πέναλτι: 2 (1)

Κάρτες: 40 κίτρινες

Πρώτος σκόρερ: Μίλος Ντέλετιτς 3 γκολ

Πρώτος σε συμμετοχές: Μίλος Ντέλετιτς, Πίτι, Ραντομίτ Μιλοσάβλιεβιτς, Έγκμουντορ Κρίστινσον

Εισιτήρια: 2.160 μ.ο.

Ακολουθεί η Λαμία


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα