Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Ο ρόλος των εξτρέμ και τα «θέλω» του Μαρτίνς

Ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας στο Περιστέρι, η σημασία της κατοχής και ο καίριος ρόλος των εξτρέμ

Το ματς με τον Ατρόμητο δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα του Χαριλάου, όπου ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι από τον ξεκίνημα.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με ατού την αμυντική της λειτουργίας, σε αντίθεση με την αμυντική... αφέλεια που χαρακτήριζε τον Άρη, ενώ διαθέτει καλή επιθετική λειτουργία, με τον Κουλούρη να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τον Μπρούνο να κάνει αρκετή δουλειά είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα.

Τι ζητά λοιπόν ο Μαρτίνς από τους παίκτες του;
Πρωτίστως να έχουν υπομονή και να μην «πουλάνε» εύκολα επιθέσεις. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να «μοχθήσει» για να βγάλει κραυγαλέα ευκαιρία απέναντι στον Άτρομητο. Θα πρέπει να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα και επειδή αναμένεται -με βάση το σκαουτινγκ- να παιχτεί το ματς αρκετά από τις πτέρυγες, θα πρέπει να βρίσκουν στόχο οι όποιες σέντρες γίνουν από τους εξτρέμ, οι οποίοι θα έχουν καίριο ρόλο.

Προφανώς και το ιδανικότερο σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν να μπουν μέσα και να πνίξουν τον Ατρόμητο. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες είναι ομάδα που αντέχει στην όποια πίεση δέχεται η άμυνάς τους. Γι' αυτό ο Μαρτίνς έχει προειδοποιήσει τους παίκτες τους

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να κοιτάξουν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό, να πάρουν εκείνοι την κατοχή και με υπομονή και επιμονή να χτίσουν πάνωνστις επιθέσεις τους.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα