Γιουνές για το χαμένο πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ: Ηταν όλοι εναντίον μου

Ο επιθετικός του Άρη μίλησε σχετικά με τον Παναθηναϊκό, το χαμένο πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ και τον Ερέρα.

Ο Χαμζά Γιουνές μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για τα γκολ του κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Τυνήσιος επιθετικός επίσης εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε μετά το χαμένο πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δύο του γκολ στο ματς με τον ΟΦΗ: «Ηταν φανταστικό. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι να σκοράρεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες που μετά το γκολ αμύνονται μαζικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα δύο γκολ, είναι πολύ σημαντικό για έναν φορ, ειδικά αυτή τη στιγμή, γιατί επέτρεψα στα γκολ».

Για την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του μετά το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν όλοι εναντίον μου. Ξέρω την ποιότητά μου, τον εαυτό μου, όλοι μπορούν να χάσουν ένα πέναλτι. Δεν μπορώ να παίζω σε κάθε ματς, αλλά αυτό που ένιωσα είναι πως όλοι ήταν ξαφνικά εναντίον μου. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα και προχωράω. Δουλεύω πιο σκληρά καθημερινά και συνεχίζω».

Για την παρουσία του Σάββα Παντελίδη: «Είναι πολύ καλά. Είναι κοντά στους παίκτες, κάνουμε καλές προπονήσεις. Μόνο θετικά στοιχεία μέχρι στιγμής από την παρουσία του».

Για το αν είναι ή όχι ακόμα στην ομάδα όσοι δεν τον πίστεψαν: «Υπάρχουν κάποιοι που είναι και κάποιοι που δεν είναι πλέον στην ομάδα…».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για να μείνουμε μόνοι στην 4η θέση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε, για τον κόσμο μας, για εμάς και το μέλλον μας στο πρωτάθλημα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα