Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1: Με το πόδι του Βαρέλα και το «χέρι» του Βιεϊρίνια

Ένα γκολ του Βαρέλα στο 54΄ έδωσε στον ΠΑΟΚ, που αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 62΄, χρυσή νίκη 1-0 στη Λαμία. 

Μια στημένη φάση στο 54’ με τον Βαρέλα σε ρόλο επιθετικού να κερδίζει κατά κράτος τον Μπαράλες, ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ για να νικήσει δύσκολα 1-0 στη Λαμία και να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση του Πειραιώτη διαιτητή Τσαμούρη, που στο 12’ αν και ήταν μπροστά στο σουτ του Επστάιν, όπου η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Βιεϊρίνια, έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, προκαλώντας διαμαρτυρίες, αλλά και αμηχανία στους γηπεδούχους.

Πέναλτι ζήτησε και ο ΠΑΟΚ για χέρι στον Αντέτζο στο 20’. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και η Λαμία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πασχαλάκη, που ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ. Στο 63΄αποβλήθηκε ο Κάνιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Λαμία-ΠΑΟΚ 0-1
Σκόρερ: 54΄ Βαρέλα
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κάρτες: Κόκκινη: Κάνιας (62΄ 2η κίτρινη)- Κίτρινες: Κάνιας, Βαρέλα

Συνθέσεις
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγμπα (67΄ Ρόμανιτς), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπλάζιτς (76΄ Βάντερσον), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπερτόλιο, Επσταϊν (85΄ Μαστούρ), Μπαράλες

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Πέλκας (72΄ Άκπομ, Μπίσεσβαρ (53΄ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (64΄ Βέρνμπλουμ)

Περισσότερα σε λίγο


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα