Κοιτάζει φορ με υψηλά συμβόλαια ο Ολυμπιακός

Όλες οι περιπτώσεις που έχει εξετάσει εώς τώρα αφορούν επιθετικούς που έχουν υψηλά «κασέ». Πιο «φθηνός» για έξι μήνες ο Ολιβέιρα από τους Μπεργκ, Σοριάνο, αλλά και τον Φερέιρα που προτάθηκε εσχάτως.

Στο λιμάνι μπορεί να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Ξάνθης και εν συνεχεία στον «τελικό» με την Μίλαν, όμως, εξακολουθεί να κινείται μυστικά για να φέρει εώς τις γιορτές έναν φορ.

Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται κοντά σε κάποιον επιθετικό, αλλά φαίνεται ότι παλεύει περιπτώσεις που έχουν υψηλά συμβόλαια. Αυτό είναι ένα δείγμα των προθέσεών του για το τι ποδοσφαιριστή σκοπεύει να φέρει στη χώρα μας για να ανεβάσει επίπεδο την επιθετική του γραμμή.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ψάχτηκε με τον Μπεργκ, δείχνει τις… διαθέσεις του. Ο Σουηδός που έχει να λάβει ακόμα 1,7εκ. ευρώ από την Αλ Αϊν εώς το τέλος της σεζόν, συγκαταλέγεται στην κατηγορία που αναφέραμε: Των επιθετικών με τα υψηλά κασέ.

Ο δε Νέλσον Ολιβέιρα που θα φύγει από τη Νόριτς και ασχολείται σοβαρά μαζί του -μεταξύ άλλων- η Μπεσίκτας, έχει επίσης ένα «γερό» συμβόλαιο» στην Αγγλία, αλλά όχι τόσο υψηλό όσο του Μπεργκ εώς το τέλος της χρονιάς. Λέγεται ότι είναι λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα τελευταία ονόματα που έχουν ακουστεί ότι απασχολούν σοβαρά τους Πειραιώτες, τον Αργεντινό στράικερ της Μπενφίκα Φακούντο Φερέιρα που ψάχνεται να φύγει από το «Ντα Λουζ» και τον Τζόναθαν Σοριάνο που κυκλοφορεί ελεύθερος (τελείωσε το συμβόλαιό του στην Κίνα), έχουν εξίσου υψηλές απαιτήσεις.

Ο μεν Φερέιρα παίρνει λίγο πάνω από 2 εκ. ευρώ στην Μπενφίκα και ο Σοριάνο αναζητάει ένα συμβόλαιο στα χρήματα που παίρνει ο Φερέιρα. Αφήστε δε που προτεραιότητά τους είναι να βρουν ομάδα σε κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε όλους αυτούς προσθέστε και τον Σολδάδο της Φενέρμπαχτσε που επίσης προτάθηκε και έχει συμβόλαιο στους Τούρκους που «αγγίζει» τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα