Τι αλλάζει στον Ολυμπιακό με την επιστροφή του Χασάν

Ο Αιγύπτιος επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Μαρτίνς, τι γίνεται με την απόκτηση φορ και με τον Μάνο.

Στις 11 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Αχμέντ Χασάν τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του γόνατο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στις 19 Νοεμβρίου να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στην Πορτογαλία από το ιατρικό επιτελείο της Μπράγκα.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο 25χρονος επιθετικός θα είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει τον Χασάν, τον Γκερέρο και τον Μάνο για την γραμμή κρούσης. Έτσι όπως ξεκίνησε δηλαδή τη σεζόν. Τι σημαίνει η επιστροφή του Χασάν στη δράση; Πρώτα απ’ όλα δεν αλλάζει το δεδομένο που δεν είναι άλλο από την απόκτηση επιθετικού.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Έχουν βγει στην αγορά εδώ και αρκετό καιρό προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να δώσει το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό.

Για τον Χασάν είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως θα διακοπεί ο δανεισμός του από τη Μπράγκα και θα γυρίσει στην ομάδα που ανήκει. Αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συμβεί, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως ο Αιγύπτιος είναι ένας επιθετικός που τον ήθελε πολύ ο Πέδρο Μαρτίνς και αυτός είχε εισηγηθεί θερμά την απόκτηση του.

Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι να αποκτηθεί επιθετικός και να παραχωρηθεί δανεικός ο Δημήτρης Μάνος. Ο Έλληνας επιθετικός ακόμα και όταν ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος δεν πήρε φανέλα βασικού από τον Μαρτίνς. Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και ο 48χρονος τεχνικός θα ανάψει το πράσινο φως. Είναι μία απόφαση που θα την πάρει ο Μαρτίνς, αλλά το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα