Αντίθετη και η ΕΡΤ με το ενδεχόμενο εμβόλιμης αγωνιστικής

Η κρατική τηλεόραση έχει ταχθεί στο πλευρό της NOVA και δεν συμφωνεί η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα.

Κοινή αντίληψη με τη NOVA αναφορικά με τον επανορισμό της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει η ΕΡΤ, που επίσης εμφανίζεται αντίθετη στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια μεσούσης της εβδομάδας. Η συνδρομητική τηλεόραση έχει προτείνει ως ημερομηνίες τα τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου ή 12-14/1, όμως επί του θέματος θα αποφασίσει η Λίγκα στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της προσεχούς Παρασκευής (28/12).

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή που απέστειλε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος η Nova, υπογραμμίζει πως η Super League πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί στην ΕΠΟ όπως μετακυλιστεί στο επόμενο διαθέσιμο σαββατοκύριακο όλος ο προγραμματισμός του πρωταθλήματος, χωρίς να υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ. Η Nova ζήτησε από το Δ.Σ. της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική.

Σύμφωνα με την πρόταση της Nova και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν τη στάση τους στις 4 Ιανουαρίου 2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα περατωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα