«Παραμονεύουν» για τους φευγάτους του Ολυμπιακού!

Αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας «καραδοκούν» για τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» που βρίσκονται στην «transfer list».

Εκτός από προσθήκες (Μασούρα, Σολδάνο, έναν εξτρέμ και ίσως έναν τερματοφύλακα) θα υπάρξουν αναπόφευκτα και αποχωρήσεις από πλευράς Ολυμπιακού. Και αυτές τις αποχωρήσεις περιμένουν αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας…

Είναι λογικό αρκετοί σύλλογοι του ελληνικού πρωταθλήματος να ανυπομονούν για την «transfer list» των «ερυθρολεύκων». Ποιοι είναι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν από το λιμάνι τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού ή με κανονική μεταγραφή; Λίγο – πολύ είναι γνωστά τα ονόματα…

Ο Πανιώνιος αν πάρει τη φορολογική ενημερότητα, κάτι που πιστεύουν στη Ν. Σμύρνη ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να συμβεί, τότε θα είναι σε θέση να κάνει μεταγραφές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα οι Ανδρούτσος και Βρουσάι θα είναι οι δύο που θα πάνε δανεικοί εώς το τέλος της σεζόν στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιώργου Μασούρα.

Επίσης, υπάρχει και ο Δημήτρης Μάνος που πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον ερχομό του Φράνκο Σολδάνο για το αν θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Ολυμπιακό ή σε κάποια άλλη ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Υπάρχουν μίνιμουμ τρεις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο επιθετικό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σεμπά, ακόμα και αν υπήρχε ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος να τον κάνει δικό της, δεν θα μπορούσε να καλύψει το υπόλοιπο το συμβολαίου του. Από το εξωτερικό περιμένουν στον Ολυμπιακό να προκύψει κάτι για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Τέλος, ο Δημήτρης Νικολάου που είναι 5ος στην ιεραρχία των στόπερ, είχε εκφράσει από το καλοκαίρι ότι προτεραιότητά του ήταν να πάει στο εξωτερικό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα