Κανονικά η σέντρα του Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Το γήπεδο έχει καθαριστεί σε ικανοποιητικό βαθμό και μέχρι τις 19.30 που είναι προγραμματισμένη η σέντρα όλα αναμένεται να είναι έτοιμα προκειμένου να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ. 

Κανονικά θα διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η αναμέτρηση του Αστέρα τρίπολης με τον ΠΑΟΚ, αφού αν και χθες το γήπεδο «Θεόδωρος Κολωκοτρώνης» είχε σκεπαστεί από πυκνό χιόνι, σήμερα η κατάστασή του είναι σαφώς καλύτερη.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής 13/1 οι υπεύθυνοι του γηπέδου έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης και μέχρι στιγμής η κατάσταση του γηπέδου είναι τουλάχιστον ικανοποιητική, αφού έχει καθαριστεί στο μεγαλύτερό του κομμάτι.

Μια ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη που είναι για ις 19.30 ο διαιτητής της αναμέτρησης θα επιθεωρήσει τον αγωνιστικό χώρο και θα πάρει την τελική απόφαση, όμως η εκτίμηση των Αρκάδων είναι ότι ο κ. Σκουλάς θα δώσει το ok και οι δύο ομάδες θα κάνουν κανονικά σέντρα.

Αυτό άλλωστε επιθυμεί και η πλευρά του ΠΑΟΚ, αφού στον δικέφαλο του βορρά θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να μείνουν μια παραπάνω ημέρα στην Τρίπολη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα