Το μισάωρο που ενόχλησε τον Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα άψογο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, όμως, έχει και ένα κενό διάστημα που έδωσε δικαιώματα στους Βοιωτούς.

Στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός όχι απλά νίκησε, αλλά πραγματοποίησε και μία πολύ πειστική εμφάνιση. Μπήκε στο γήπεδο με ορμή, έβαλε δύο γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα των ημιχρόνων και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.

Υπήρχαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» έκρυβαν τη μπάλα και είχαν πολύ ωραίους συνδυασμούς. Συνδύαζαν την ουσία με το θέαμα και ο κόσμος ευχαριστιόταν ποδόσφαιρο. Πράγματι το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις με τους Πειραιώτες γι’ ακόμα ένα ματς να χάνουν πολλές ευκαιρίες και να τελειώνουν με 20 τελικές προσπάθειες την αναμέτρηση.

Σε ένα ματς, όμως, που όλα φαίνονται άψογα και είναι αλήθεια πως στη μεγαλύτερη διάρκεια του είναι άψογα υπάρχει και ένα διάστημα που ήταν προβληματικό. Μετά το γκολ του Γκερέρο οι «ερυθρόλευκοι» ένιωσαν ασφάλεια και φάνηκε στο γήπεδο σαν να χαλάρωσαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές που ο Ολυμπιακός δέχτηκε απειλή.

Ο Λεβαδειακός που μέχρι το 60’ δεν τολμούσε να περάσει τη μεσαία γραμμή πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκανε ευκαιρίες. Ενδεικτικό της χαλαρότητας ήταν η φάση του 61’ όταν ο Σισέ έχασε τη μπάλα από τον Ιωαννίδη, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Σα, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Στο 64’ ο Γιακουμάκης έκανε το γύρισμα μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ιωαννίδης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Οι Βοιωτοί έδειχναν να παίρνουν αυτοπεποίθηση και να δείχνουν διάθεση να απειλήσουν. Και είναι αλήθεια πως αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός ένιωσε απειλή από μία ομάδα που δεν τολμούσε να ξεμυτίσει από την περιοχή της.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα