Νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 στον Βρουσάι ο Ολυμπιακός

Ο 20χρονος εξτρέμ ανανέωσε το συμβόλαιο του και βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για να ενταχθεί στο δυναμικό της Βίλεμ.

Από τις 8 Ιανουαρίου το «ΦΩΣ» σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Βίλεμ για τον Μάριο Βρουσάι. Το όνομα της ολλανδικής ομάδας είχε πέσει στο τραπέζι και ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε συζητήσεις τόσο μαζί της όσο και με τον ποδοσφαιριστή, διότι υπήρχε πάντα το «ζεστό» ενδιαφέρον του Πανιωνίου.

Τελικά ο ποδοσφαιριστής κατέληξε στη Βίλεμ, στην ομάδα που είχε αγωνιστεί με επιτυχία ο Κώστας Τσιμίκας και γύρισε στον Ολυμπιακός πολύ καλύτερος. Πριν φύγει για την Ολλανδία, όμως, ο Βρουσάι θα έπρεπε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά.

Στις αρχές της εβδομάδας ο 20χρονος εξτρέμ πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να τελειώσει το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του που έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάριος Βρουσάι ανανέωσε γι’ ακόμα δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει πως έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα του δανεισμού, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα