Oλυμπιακός: Φουλάρει για τον «άσο»

Στο λιμάνι ετοιμάζονται, μετά τον Ζιλ Ντίας, να κλείσουν από στιγμή σε στιγμή και τον «αντι-Γιαννιώτη». Τα σενάρια για Ντοναρούμα, Γιακούποβιτς, Λοντίγκιν και Μορέιρα.

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ζιλ Ντίας από τη Μονακό – μέσω Νότιγχαμ – στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται ακόμα και εώς την Παρασκευή (18/1) να βρίσκεται στην Ελλάδα για να τελειώσει το θέμα.


Στο λιμάνι πάντως έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους για τα καλά στο να ολοκληρώσουν άμεσα και την περίπτωση με τον «αντι-Γιαννιώτη»! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξελίξεις για τον τερματοφύλακα μπορεί να έχουμε και εντός της ημέρας, καθώς οι συζητήσεις έχουν κορυφωθεί για να έρθει ο γκολκίπερ που θα βρεθεί στην πλάτη του Ζοσέ Σα.


Ο Αντόνιο Ντοναρούμα που ήταν χθες στην αποστολή της Μίλαν για το Σούπερ Καπ Ιταλίας στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, είναι ένας από τους τερματοφύλακες για τον οποίο έχει ψαχτεί η ομάδα του Πειραιά. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Ιταλία, ασχέτως αν από τον Ολυμπιακό δεν το επιβεβαιώνουν.


Ο Έλντιν Γιακούποβιτς δύσκολα θα παραμείνει στην Λέστερ ως τρίτος γκολκίπερ και είναι από τους τερματοφύλακες που όντως απασχολεί τους Πειραιώτες παρότι έχει ένα υψηλότατο συμβόλαιο. Τέλος, και ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει μπλεχτεί μέσω Ρωσίας σε σενάρια για Ολυμπιακό και Νότιγχαμ.


Χθες το βράδυ, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ» προτάθηκε και ο 23χρονος Πορτογάλος γκολκίπερ της Άστον Βίλα (ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης), Αντρέ Μορέιρα.


Δεν αποκλείεται να είναι κάποιος τερματοφύλακας που το όνομά του δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα