Τελειώνει με Ζιλ Ντίας ο Ολυμπιακός

Άμεσα αναμένεται να κλείσει το θέμα του Πορτογάλου εξτρέμ το οποίο είναι αρκετά προχωρημένο και απομένουν μόνο τα τυπικά.

Από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός θα έχει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο και όλα έχουν απαιτήσεις. Την ίδια ώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία και τα μεταγραφικά ζητήματα. Η περασμένη εβδομάδα κύλησε με τη μεταγραφολογία να είναι έντονη και αυτή να αφορά στον Ζιλ Ντίας.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο με τον Ολυμπιακό να έχει κάνει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τη Μονακό στην οποία και ανήκει. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του με τα ερυθρόλευκα, ενώ και η Μονακό φαίνεται πλέον πως βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, όμως, αναμένεται να τελειώσουν μέσα στην εβδομάδα. Ο Ζιλ Ντίας είναι ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Η υπόθεση του θα κλείσει οριστικά εντός της εβδομάδας καθώς αναμένεται και η άφιξη του ποδοσφαιριστή στη χώρα μας προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και τελειώσει το τυπικό μέρος της υπόθεσης.

Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ θυμίζουμε πως έπαιξε στο χθεσινό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Μπρίστολ Σίτι. Αυτό δεν αλλάζει κάτι στα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την συγκεκριμένη υπόθεση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα