«Τέλος» ο Σανίνο από τον Λεβαδειακό

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα της Βοιωτίας ο Ιταλός τεχνικός και φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Απόλλωνα Σμύρνης με αποτέλεσμα να παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα της Βοιωτίας έτσι αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Τζιουζέπε Σανίνο.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί παρελθόν και επίσημα για τον Λεβαδειακό, ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

«Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico. Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λεβαδειακός θα πάει σε λύση από την ελληνική αγορά με τον Νίκο Καραγεωργίου να είναι το φαβορί. Στη λίστα των Βοιωτών υπάρχει και το όνομα του Μιχάλη Γρηγορίου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα