Παρελθόν για τον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος

Οριστικά ο Έλληνας τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Κρήτης έπειτα από το επεισόδιο που είχε με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού.

Παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα ο Έλληνας τεχνικός πλήρωσε τα όσα συνέβησαν στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο «Βαρδινογιάννειο» στην οποία συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ και ο Νίκος Παπαδόπουλος. Σε αυτή τη συνάντηση αποφασίστηκε να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο λόγος που οδηγήθηκαν στο διαζύγιο οι δύο πλευρές έχει να κάνει με το επεισόδιο του Νίκου Παπαδόπουλου με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο. Παρά το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη η συμπεριφορά του δε συνάδει με τα νέα δεδομένα της διοίκησης του ΟΦΗ και έτσι αποτελεί παρελθόν.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών δύο χρόνια και είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον ΟΦΗ στην Super League. Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει στραφεί στην αγορά του εξωτερικού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα