Δεν πάει μόνο για γκολκίπερ ο Ολυμπιακός

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν είναι ο επόμενος που θα προσπαθήσουν οι «ερυθρόλευκοι» να κλείσουν, αλλά ενδέχεται να προχωρήσουν και σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους.

Την Παρασκευή (25/1) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον Αντόνιο Ντοναρούμα, ο οποίος σύμφωνα με τους Ιταλούς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα γκολπόστ παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν την τελευταία ώρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τις συζητήσεις τους με την Μίλαν για τον 28χρονο γκολκίπερ, έτσι ώστε να τον κάνουν δικό τους και να τον φέρουν άμεσα στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις στον Ρέντη.

Αυτό που προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε περαιτέρω ενίσχυση και μάλιστα σε μία θέση που κανείς δεν περιμένει.

Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι «ψήνεται» μία επιστροφή, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό δεν θα έχει να κάνει απαραίτητα με κάποια πώληση. Μπορεί να συμβεί δηλαδή ακόμη κι αν δεν έρθει τελικά μία πρόταση για τον Κούτρη ή για τον Ελαμπντελαουί που ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι κάτι θα «σκάσει» στα γραφεία της ΠΑΕ για έναν εκ των δύο ακραίων μπακ.

Υπομονή λοιπόν… Δεν έμειναν και πολλές μέρες. Σε επτά βράδια πέφτει η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα