Ο Καμαρά και οι γνωστοί δέκα για Τρίπολη

Ο Αφρικανός χαφ προπονείται κανονικά και αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (27/1, 19.30) στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Πολλές αλλαγές δεν θα κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς στην Τρίπολη σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός σε Λιβαδειά και Γιάννενα. Για την ακρίβεια προσανατολίζεται να προχωρήσει σε μία. Κι αυτή μάλιστα θα είναι αναγκαστική…

Αν ο Μπουχαλάκης δεν είχε το πρόβλημα τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, τότε θα ήταν βασικός και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, η απουσία του Κρητικού χαφ αναγκάζει τον Καμαρά να «γκαζώσει» λίγο περισσότερο στις προπονήσεις, έτσι ώστε να πάρει εκείνος φανέλα βασικού.

Ο Αφρικανός χαφ εδώ και τρεις μέρες προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς και ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει εκείνον και όχι τον Νάτχο στην Τρίπολη.

Σίγουρα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει στην σαββατιάτικη προπόνηση που θα είναι και η τελευταία προτού αναχωρήσει η αποστολή για την Αρκαδία. Πάντως, με τα εώς τώρα δεδομένα ο Καμαρά δείχνει το φαβορί για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί με τον Μπουχαλάκη.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις; Θα είναι οι «συνήθεις ύποπτοι» εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος και Γκερέρο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα