Υποδοχή στον Αβραάμ από Γκαλέτι, Δουρέκα και Μαρίνα (pics)

Το 2014 η φυγή του από τον Ολυμπιακό είχε προκαλέσει σοκ και το 2019 η επιστροφή του είναι ένα ευχάριστο γεγονός που το χαιρετίζουν άπαντες.

«Έφυγε ο αδερφός μας», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τον Σεπτέμβριο του 2014 όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εγκατέλειπε την ομάδα του Πειραιά για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ. Τότε ήταν η περίοδος που ο Μίτσελ δεν έδινε χρόνο συμμετοχής στον διεθνή αμυντικό. Εκείνος ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τον αφήσει να φύγει και λόγω της εξαιρετικής τους σχέσης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν του χάλασε το χατίρι.

Η φυγή του Αβραάμ είχε σκάσει σαν κεραυνός εν αιθρία στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά τον αισθάνονταν όχι ως έναν απλό συμπαίκτη, αλλά ως τον μεγάλο τους αδερφό. Δεν υπήρχε παίκτης στον Πειραιά που να μη σεβόταν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Μπορεί να μην έλεγε πολλά, αλλά ήταν ο άνθρωπος που ενέπνεε τους συμπαίκτες του. Το σοκ της φυγής του Παπαδόπουλου ήταν μεγάλο για την τότε ομάδα του Ολυμπιακού. Από αυτά και μόνο μπορεί να γίνει αντιληπτό πόσο σημαντικός ήταν για τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Η απουσία του από αυτά ήταν τεράστια.

Η επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι είναι λογικό να έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και εντός ομάδας, αλλά και σε πρώην συμπαίκτες του. Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν ο πρώτος που τον καλωσόρισε μέσα από τα social media. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Κυριάκος Δουρέκας που μπορεί να βρίσκεται στο Νότιγχαμ, αλλά δεν τον ξεχνάει και η Μαρίνα Τσαλή, η μεταφράστρια του Ολυμπιακού. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον «Αβράμη» που επέστρεψε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα