Το stop του Μαρτίνς για τις μεταγραφές και η αποσυμφόρηση του ρόστερ

Τι κρύβουν οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, ποιος ο ιδανικός αριθμός ποδοσφαιριστών για να δουλέψει στον Ρέντη.

Μετράμε αντίστροφα για την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η φημολογία φουντώνει όλο και περισσότερο. Έτσι και στον Ολυμπιακό οι φήμες περί νέας μεταγραφής έγιναν όλο και πιο έντονες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του έβαλε τέλος στη φημολογία περί μεταγραφών, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει έκπληξη. Τον Πορτογάλο τεχνικό εκείνο που «καίει» περισσότερο αυτή τη στιγμή είναι η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Το είπε ξεκάθαρα ο 48χρονος κόουτς πως «έχουμε 2-3 παίκτες που θέλουμε να τοποθετήσουν κάπου, διότι είμαστε ήδη πάρα πολύ και δεν μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε».

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του και μετράμε σε αυτούς και τον Γιαννιώτη, αφού παραμένει παίκτης της ομάδας, αλλά πρέπει να σημειώσουμε πως δεν προπονείται στον Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός όταν μίλησε για 2-3 αποχωρήσεις σημαίνει πως ο ιδανικός αριθμός για να δουλέψει είναι στους 25-26 ποδοσφαιριστές.

Γι’ αυτόν το καλύτερο είναι να έχει 25 παίκτες στο προπονητήριο για να κάνει τη δουλειά του. Να είναι δηλαδή 22 και οι τρεις τερματοφύλακες. Τώρα είναι 25 και τέσσερις τερματοφύλακες. Αν πάμε σύμφωνα με το «θέλω» του προπονητή τότε οι αποχωρήσεις μπορεί να είναι και περισσότερες από 2-3.

Ναουέλ και Φετφατζίδης είναι βασικοί υποψήφιοι για να αδειάσουν θέση στο ρόστερ και να μείνουν λιγότεροι στον Ρέντη. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει και το τι θα γίνει με τον Γιαννιώτη, το θέμα του οποίου είναι ανοιχτό ακόμα. Στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές ήταν και ο Ανδρούτσος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανατροπή σκηνικού, αφού ο Ολυμπιακός είναι οριακά στις θέσεις των χαφ. Έχει Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Νάτχο και αυτή τη στιγμή είναι εκτός ο Κρητικός, ενώ το Σάββατο είναι τιμωρημένος ο Βραζιλιάνος.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και το γεγονός πως έχουν γίνει πέντε μεταγραφές και ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει τρεις αλλαγές στη λίστα της UEFA. Σίγουρα θα αλλάξει τον τερματοφύλακα και οι άλλες θέσεις παίζονται ανάμεσα σε Μασούρα, Ντίας και Σολδάνο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα