Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες του Ολυμπιακού

Τι γίνεται με τις αποχωρήσεις που αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική εκκρεμότητα στο μεγάλο λιμάνι.

Μία ημέρα έμεινε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και ο Πέδρο Μαρτίνς γι' ακόμα μία φορά ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει κάποια κίνηση. Το είπε ξεκάθαρα και στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ και η πειραϊκή ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης έβαλε τέλος στη φημολογία.

Τις ώρες που έχουν μείνει μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος το μόνο που μένει είναι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές που είναι να φύγουν από την ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να έχει τόσο μεγάλο αριθμό ποδοσφαιριστών και προς αποχώρηση είναι 2-3 παίκτες.

Ο Ματίας Ναουέλ είναι ένας υποψήφιος γι' αποχώρηση και είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι το ρόστερ δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής. Τα δημοσιεύματα πως επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες με τον Ματίας Ναουέλ.

Από 'κει και πέρα και με τον Γιάννη Φετφατζίδη δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ώρες. Ο Έλληνας εξτρέμ είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΛ και πλέον δεν έχει μέλλον στο λιμάνι. Βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και αναμένεται να αποχωρήσει. Επίσης σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα του Ανδρέα Γιαννιώτη με τον οποίο δεν υπάρχει επαφή, ενώ συνεχίζει να προπονείται μόνος του. Ακόμα και ο Γιάννης Μασούρας ετοιμάζει βαλίτσες για να αποχωρήσει από τον Ρέντη και φημολογείται πως έχει έρθει πρόταση από τη Μπέβερεν.

Σε αυτή την κατηγορία ακόμα και τον Θανάση Ανδρούτσο βάζουμε, ο οποίος είχε φτάσει μία ανάσα από τον Πανιώνιο, αλλά γύρισε στο λιμάνι, αφού ο Πανιώνιος δεν είχε φορολογική ενημερότητα. Οι «κυανέρυθροι» έλυσαν το θέμα και δεν αποκλείεται ο Ανδρούτσος να πάει στην Πλατεία. Το γεγονός, όμως ότι πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς ε την ΑΕΛ και μάλιστα είχε και καλή εικόνα θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα