H κριτική των παικτών: Διάθεση απ' όλους, κορυφαίος ο Λάζαρος

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 4-0 επί του Πανιώνιου. Όλοι είχαν τη δική τους συμμετοχή, ξεχώρισαν Λάζαρος, Ποντένσε, Γκερέρο, Νάτχο.

ΣΑ: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έδειξε την κλάση του στο τετ-α-τετ με τον Καμαρά καθώς νίκησε τον σέντερ φορ του Πανιώνιου και απέτρεψε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Και σε 2-3 ακόμη φάσεις ήταν σε πλήρη ετοιμότητα.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Άτυχος καθώς τραυματίστηκε όταν άρχισε να ανεβάζει τις στροφές του στο παιχνίδι. Ήταν μέσα στο πρώτο πιεστικό δεκάλεπτο του Ολυμπιακού, ο οποίος περιμένει ότι θα έχει τον άσο του στα επόμενα μεγάλα ματς.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Από δική του σέντρα από τη... δεξιά πλευρά όπου είχε μείνει από προηγούμενη φάση μπήκε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού με την κεφαλιά του Γκερέρο. Πολλά ανεβάσματα και διαρκής απειλή για την πλευρά του Πανιώνιου από την πλευρά του.

ΣΙΣΕ: Δεν είχε προβλήματα πλην μιας λάθος πάσας που ο ίδιος έκανε και άμεσα διόρθωσε. Ο Σισέ έκοψε αρκετές φορές με τη δύναμη και την ταχύτητά του απόπειρες επιθέσεων των φιλοξενούμενων. Επιθετικά δεν είχε αυτή τη φορά τόσο μεγάλη συμμετοχή.

ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: Από λάθος εκτίμησή του προήλθε η μεγάλη ευκαιρία του Πανιώνιου με τον Καμαρά και την απόκρουση του Σα. Από κει και πέρα ανέβασε στροφές, έδωσε τα πάντα για τη νίκη, είχε νεύρο και ένταση στο παιχνίδι του, πέρασε ωραίες πάσες στον Κούτρη και φυσικά έβαλε και το γκολ στο τέλος.

ΚΑΜΑΡΑ: Δείχνει ακόμη κάπως επηρεασμένος από τον πρόσφατο τραυματισμό του, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ και βοήθησε με τα κλεψίματα και τα τρεξίματά του να αρχίζουν ξανά και ξανά επιθέσεις για την ομάδα.

ΝΑΤΧΟ: Ήταν ξανά ο «εγκέφαλος» της ομάδας με πολλές κάθετες πάσες, αλλά και με πάρα πολλά κοψίματα ή κλεψίματα στη μεσαία γραμμή καθώς εκτός από δημιουργικός είναι και άκρως αποτελεσματικός στα μαρκαρίσματά του. Πολύ καλή εμφάνιση.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Σε μεγάλη βραδιά ο έμπειρος επιθετικός, έκανε εκπληκτικές ενέργειες από τα πλάγια, βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολήςς στην περιοχή, κατάφερε να σκοράρει με το πέναλτι που τελικά του έδωσε ο Κοτσάνης και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν. Αυτός ο Λάζαρος δεν γίνεται να βγει από την 11αδα.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Είχε ξανά εντυπωσιακές ενέργειες και συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Όπως και ατομικές προσπάθειες που έκαναν τη διαφορά. Ήταν από τους κορυφαίους, ενώ πολλές φορές πήγαινε στον άξονα και έπαιζε σαν «10άρι».

ΓΚΕΡΕΡΟ: Φανταστική η συμμετοχή του στα δύο πρώτα γκολ. Στο πρώτο τραβάει δύο παίκτες για να μείνει μόνος του ο Χασάν, ενώ στο δεύτερο κάνει ο ίδιος το γκολ με εντυπωσιακή κεφαλιά. Ο τρόπος που προσφέρει επιθετικά με τις κινήσεις του και την ελευθερία που δίνει στους συμπαίκτες του για να βρίσκουν χώρους είναι υπερπολύτιμος.

ΧΑΣΑΝ: Πολύ μαχητικός, πήρε κεφαλιές, «έσπασε» μπάλες, έβγαινε και στα άκρα, έπαιζε παντού. Στο γκολ είχε απλό έργο, αλλά η παρουσία του γενικά ήταν πολύ θετική.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Καλό ματς με μεγάλη διάθεση από τον αρχηγό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλές προσπάθειές του από δεξιά ήταν επικίνδυνες, ενώ μεγαλύτερη προσφορά ήταν το γύρισμα στον Χασάν για το πρώτο γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα των κυανέρυθρων.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Προσαρμόζεται εύκολα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, έχει μεγάλη ποιότητα και είναι θέμα χρόνου να τη δείξει περισσότερο. Πολύ ωραία η ενέργειά του μόλις μπήκε στο ματς και το σουτ που εξουδετέρωσε ο Κότνικ.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Έπαιξε για λίγο σε θέση καθαρόαιμου φορ, δεν μπόρεσε να κάνει τελική προσπάθεια, ενώ στο τέταρτο γκολ ήταν μέσα στη φάση πριν σκοράρει ο Βούκοβιτς


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα