Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μάνταλος

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζήτησε να δει σε βίντεο την άσεμνη χειρονομία του Μάνταλου στο γκολ του Πόνσε με τον ΠΑΟΚ. Δεν ανησυχεί για Μπακασέτα η «Ένωση». 

Ο Πέτρος Μάνταλος κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Κυριακή (17/2), καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζότζογλου ζήτησε από τη NOVA το βίντεο.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να δει τη στιγμή που ισοφάρισε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής μέσος πανηγυρίζει με χειρονομίες.

Εφόσον λοιπόν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκήσει πειθαρχική δίωξη για «ανάρμοστη διαγωγή σε ποδοσφαιριστές, αξιωματούχους αγώνα, αξιωματούχους ομάδας ή θεατές» σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (όπως είχε συμβεί με τους Πασχαλάκη και Φορτούνη στον Α’ γύρο), τότε ο Μάνταλος θα κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Με λίγα λόγια, αν ο Μάνταλος κληθεί σε απολογία μέσα στην εβδομάδα και του επιβληθεί τιμωρία, χάνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Από την άλλη, ο Τάσος Μπακασέτας δεν κινδυνεύει αφού φαίνεται κάτι να «λέει» από τον πάγκο της ομάδας, προτού τον σταματήσει ο Βασίλης Δημητριάδης.

Η περίπτωση του μοιάζει με αυτή του Ευθύμη Κουλούρη που του είχε ασκηθεί δίωξη στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά είχε απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα