Ο Ομάρ θέλει να παίξει στην Τούμπα, ποια η αλήθεια για τον μπακ του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε μία χαραμάδα για τον Νορβηγό ενόψει Τούμπας, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά για τον μπακ του Ολυμπιακού.

«Ο Ομάρ δεν είναι απόλυτα καλά και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες σε ότι αφορά στη συμμετοχή του στην αποστολή», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova. Ο Πορτογάλος αφήνει μία… χαραμάδα για τον Νορβηγό μπακ ενόψει ΠΑΟΚ.

Ποια είναι τα δεδομένα και ποια η πραγματικότητα για τον Ελαμπντελαουί; Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος θέλει όσο τίποτα άλλο να παίξει στην Τούμπα. Είναι ματς που δεν θέλει να χάσει και στον Ρέντη δείχνει απίστευτη θέληση και πάθος για να προλάβει.

Ο Μαρτίνς προφανώς βλέποντας τον ποδοσφαιριστή του σε αυτή την κατάσταση και αυτή τη διάθεση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή. Ο ίδιος λέει συνεχώς ότι θα προλάβει, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.

Θα είναι εξαιρετικά απίθανο το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να ανάψει το πράσινο φως για να μπει στην αποστολή ο Ελαμπντελαουί. Παρά τη μεγάλη θέληση του ποδοσφαιριστή και την τρέλα που βγάζει στον Ρέντη είναι απίθανο να πάει στην Τούμπα.

Ο Ομάρ αυτή τη στιγμή «τρέχει» να προλάβει τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος για τον ποδοσφαιριστή παρά την… τρέλα που βγάζει καθημερινά στο προπονητήριο να παίξει στην Τούμπα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα