Μαύρα μαντάτα για ΠΑΟ: Προσεχώς -3...

Αναμένεται η απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών, αφού κανονικά εκδικάστηκε η καταγγελία του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού. 

Εκδικάστηκε η προσφυγή του Γενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού, όπως ήταν προγραμματισμένο, αν και η πλευρά του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει εκ νέου αναβολή, η οποία απορρίφθηκε.

Όλα δείχνουν πώς οι "πράσινοι" οδεύουν προς αφαίρεση τριών βαθμών. Αν η απόφαση βγει πριν το ματς με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟ οφείλει να εξοφλήσει τον παίκτη μέχρι και τρεις ημέρες μετά το αθηναϊκό ντέρμπι. Αν η απόφαση κοινοποιηθεί τις επόμενες μέρες, οι "πράσινοι" θα κερδίσουν χρόνο μέχρι και τρεις μέρες μετά το ματς με τον Ατρόμητο στις 15/4.

Ο Άλκης Παπαντωνίου, δικηγόρος του ΠΑΟ δήλωσε σχετικά:

"Έχουμε έτοιμα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει μία ισότιμη μεταχείριση"

Ο νομικός εκπρόσωπος του Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου ξεκαθάρισε ότι:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ απ' όταν ξεκίνησε η διαδικασία, από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλο ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200 χιλ. ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50 χιλ. ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο".


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα