Έτσι έζησε ο Μαρτίνς το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (vid)

Όλες οι αντιδράσεις του Πορτογάλου προπονητή κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και η ισοπαλία με τη Ντιναμό Κιέβου είχαν προκαλέσει πολύ μεγάλη πίεση στον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είχε αποκτήσει έναν άλλο χαρακτήρα και η νίκη επιβαλλόταν να έρθει στο μεγάλο λιμάνι.

Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη στον Ολυμπιακό και αυτό το αντιλαμβάνονταν άπαντες στον Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς το παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου. Εξίσου μεγάλη ήταν η πίεση και στην ανάπαυλα του αγώνα όταν ο Ολυμπιακός ήταν πίσω στο σκορ.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Πειραιά έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην επικράτησε επί της ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έζησε πολύ έντονα τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ πανηγύρισε έξαλλα και τα τέσσερα γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Ο 48χρονος κόουτς είχε πάντα στο πλευρό του, τον Κριστιάν Καρεμπέ, τον άνθρωπο που τον στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις. Η ένταση του Πέδρο Μαρτίνς αποτυπώνεται σε ένα βίντεο που δημιούργησε η Nova και το οποίο καταγράφει όλες τις αντιδράσεις του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις αντιδράσεις του Πέδρο Μαρτίνς…


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα