Παίρνει εξιτήριο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού χειρουργήθηκε με επιτυχία και είναι σήμερα, 25/2 αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο.

Η περιπέτεια της... αποκατάστασης ξεκινά άμεσα για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος αναμένεται να βγει εντός της ημέρας από το νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε.

Ο Έλληνας εξτρέμ στάθηκε άτυχος, καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με την ΑΕΚ, και φυσικά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Λάζαρος θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατό του με στόχο πλέον να βρίσκεται στην ομάδα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν το καλοκαίρι.

Ο εκτιμώμενος χρόνος προκειμένου ένας αθλητής να επανέλθει από επέμβαση στο χιαστό είναι από τέσσερις έως έξι μήνες και ο Λάζαρος αναμένεται να ξεκινήσει σταδιακά την αποθεραπεία του.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του μετά την εγχείριση ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα υποστήριξης:

«Από την πρώτη στιγμή εισέπραξα τόση αγάπη... Αγάπη, η οποία θα λειτουργήσει σαν ασπίδα για μένα. Ο ηγέτης της ομάδας μας, ο κ. Μαρινάκης, ο προπονητής μας, ο κ. Μάρτινς, όλοι οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι της ομάδας και φυσικά ο Χρήστος Θέος και η ιατρική του ομάδα είναι δίπλα μου και με στηρίζουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χριστοδουλόπουλος.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα