Λεβαδειακός-Λαμία 1-1: Κανένας δεν «Χ»άρηκε! (vid)

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη στην Βοιωτία, αλλά τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Μόλις δύο φάσεις της προκοπής έγιναν στην Βοιωτία και σε αυτές κατάφεραν ο Λεβαδειακός και η Λαμία να βρουν δίχτυα. Τελικό σκορ 1-1, με τις δύο ομάδες να είχαν ως στόχο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ο Λεβαδειακός για να αφήσει πίσω του τον ΠΑΣ στη «μάχη» της ουράς, η δε Λαμία για να ξεμπερδέψει με τη σωτηρία και να ρίξει… κλεφτές ματιές προς την Ευρώπη.

Σε ένα κακό ματς, οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 39’ με ένα σουτ – φωτοβολίδα του Αντιλέχου που με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ήρωα της περασμένης Πέμπτης στην πρόκριση της Λαμίας, Μπόγιαν Σαράνοβ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Λεβαδειακός θα πήγαινε προηγούμενος στο σκορ, ήρθε ένα φάουλ του Πίτι και μία καραμπόλα στο τοίχος (βρήκε στο σώμα του Αντιλέχου) για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 43’. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκε ούτε μία υποψία ευκαιρίας!

Κάντε κλικ εδώ και δείτε τα highlights της αναμέτρησης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (4-2-3-1)

Μπάγιτς – Τσαμπούρης Αντιλέχου Ρεκβιασβίλι Ντιόγκο (46’ Παντελιάδης) – Ζησόπουλος Καραχάλιος (81’ Ιωαννίδης) – Κονέ Μέλεγκ (55’ Στανόγεβιτς) Νανζίς – Μαρκόφσκι.

ΛΑΜΙΑ (4-2-3-1)

Σαράνοβ – Σκόνδρας Πλιάτσικας Αντέτζο Σκαρντοβέλι – Μπεχαράνο Μπλάζιτς –Μπερτόλιο (81’ Τομάς) Πίτι (89’ Καρυπίδης) Καραμάνος – Μπαράλες (65’ Επστάιν).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Ηπείρου).

ΒΟΗΘΟΙ: Σαμοϊλης (Αθηνών) – Μωυσιάδης (Ηπείρου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος, Ιωαννίδης – Πλιάτσικας, Μπαράλες, Σαράνοβ, Μπεχαράνο


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα