Παρελθόν ο Τεννές από τον Απόλλωνα - Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης

Αποχώρησε από τον πάγκο της "ελαφράς ταξιαρχίας" ο Μπάμπης Τεννές.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλων Σμύρνης αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές.

Οι δύο πλευρές έλυσαν αιφνιδιαστικά την συνεργασία τους, με τον συνεργάτη του 58χρονου τεχνικού, Λευτέρη Βελέντζα να αναλαμβάνει το 'τιμόνι" της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Τεννές υπέγραψε στον Απόλλωνα στις 26/11/18, με τη διοίκηση να του δίνει συμβόλαιο για δύο χρόνια και με πλάνο να φτιάξει την ομάδα της επόμενης χρονιάς, που θα αγωνιζόταν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Ο κ. Τεννές είχε το βράδυ της Πέμπτης 7/3 συνάντηση με τον κ. Μονεμβασιώτη. Εκεί ο πρώτην τεχνικός του Απόλλωνα ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο κ. Τεννές επεσήμανε ότι μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 10/3 θα ανακοίνωνε την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας, πράγμα στο οποίο συμφώνησε και η πλευρά του Απόλλωνα η οποία δεν αρνήθηκε να δώσει στον Έλληνα τεχνικό και το ποσό της αποζημίωσής του.

Ωστόσο ο κ. Τεννές σκεπτόμενος ότι η ομάδα της Ριζούπολης έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, αφού ίσως τελικά η αναδιάρθρωση δεν περάσει και ο Απόλλωνας έχει μαθηματικές ελπίδες να περάσει τον ΟΦΗ στη βαθμολογία και να παραμείνει στην Super League, ζήτησε να πάρει και πριμ παραμονής.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση, η οποία και δεν περίμενε την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννέ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα