Ο Ιγκόρ του Ολυμπιακού που διαπρέπει στην Κύπρο

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος που βγάζει μάτια με την ΑΕΚ Λάρνακας και η χάρη του έχει φτάσει μέχρι την πατρίδα του. Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του.

Ενόψει του προγραμματισμού της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν ενεργά και με τη δεξαμενή των δανεικών ποδοσφαιριστών. Είναι αρκετοί αυτοί που έχουν φύγει και εκτός Ελλάδας. Ένας από αυτούς που βγάζει μάτια είναι ο Ιγκόρ Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας και με τη φανέλα της κάνει τρομερή σεζόν.

Είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας, έπαιξε στο Europa League με την ομάδα της Λάρνακας και στην Κύπρο στάζουν μέλι. Κόντρα στην ΑΕΛ πριν μερικές ημέρες σημείωσε και το πρώτο του γκολ. Τα κυπριακά Μέσα τον αποθέωσαν και μάλιστα ανέφεραν πως «δεν ανήκει τυχαία στον Ολυμπιακό».

Η χάρη του έφτασε μέχρι και την πατρίδα του, αφού στη Βραζιλία ασχολήθηκαν με όσα κάνει στην Κύπρο τονίζοντας πως είναι ένα από τα ταλέντα που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Ο Ιγκόρ Σίλβα που αγωνίζεται ως δεξί μπακ έχει μία σεζόν γεμάτη συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του.

Επειδή στη συγκεκριμένη θέση είναι πολύ πιθανό να γίνουν αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ο 22χρονος μπακ θα απασχολήσει τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Πρόσφατα μίλησε στα κυπριακά Μέσα για το μέλλον επισημαίνοντας πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

«Με τον ερχομό μου στην Κύπρο θα έλεγα ότι άνοιξε μία… μεγάλη πόρτα στην καριέρα μου. Ήμουν στον Ολυμπιακό και δεν ήξερα πολλά για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Αλλά διαπίστωσα ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και πολύ καλό επίπεδο. Έπαιξα για πρώτη φορά στην καριέρα μου στους ομίλους του Europa League και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία μου στην Κύπρο. Θα δούμε για το μέλλον. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και διατηρώ συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιγκόρ Σίλβα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα