Νίκη με τον ΠΑΟ απαίτησαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Ο κόσμος των Πειραιωτών έστειλε το μήνυμα του προς την ομάδα ζητώντας τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχε ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν αυτό με τον Άρη και το "καθάρισε" επικρατώντας του Άρη με 4-1. Πλέον οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής. Το μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό είναι αυτό που "καίει" άπαντες στο μεγάλο λιμάνι.

Ήδη από το ματς με τον Άρη ο κόσμος του Ολυμπιακού φρόντισε να στείλει το μήνυμα του. Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Πειραιωτών οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο επικεντρώθηκαν σε συνθήματα κατά του "αιώνιου" αντιπάλου.

Ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες ένα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα κάτι το διαφορετικό. Και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη ο κόσμος του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμα του προς την ομάδα απαιτώντας νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Μεγάλη μερίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έμεινε στο πέταλο της Θύρας 7 μετά το τέλος της αναμέτρησης και δεν σταμάτησε να τραγουδάει για την ομάδα του Πειραιά. Οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" παρέμειναν στο "Γ. Καραϊσκάκης" περίπου μισή ώρα μετά το τέλος του ματς και ανάβοντας καπνογόνα συνέχισαν να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα