«Καθαρός» ο Χασάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Καθαρά Δευτέρα (11/3) ο Αχμέντ Χασάν ήταν «καθαρές» και στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι ο Αιγύπτιος θα είναι 100% έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/3).

"Πάγωσαν" στον Ολυμπιακό, με την αναγκαστική αποχώρηση -λόγω τραυματισμού- του Αχμέντ Χασάν από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αρη (4-1), αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καθησυχαστικά για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο Αιγύπτιος στράικερ, ήταν "καθαρή". Διαπιστώθηκε ένας μυϊκός σπασμός, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή του από το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (17/3).

Ξεκίνησε ήδη θεραπευτική αγωγή και την Πέμπτη (14/3), το αργότερο, αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι -αν δεν προκύψει κάτι νέο στην πορεία της υγείας του μέσα στο επόμενο τριήμερο- ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ούτως ή άλλως, από την Τρίτη (12/3) θα ξεκινήσει η προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού την Καθαρά Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές είχαν ρεπό.

Να σημειωθεί ότι ο Αχμέντ Χασάν είναι η πιο αξιόπιστη επιθετική λύση του Ολυμπιακού τον τελευταίο μήνα, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει τα 5 από τα 8 γκολ που έχει στο ενεργητικό του. Τρία σε βάρος του ΟΦΗ και από ένα στα παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα