Η κλήση του Σα στην Πορτογαλία και το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται ο Πορτογάλος πορτιέρε των Πειραιωτών, τι γίνεται με το θέμα της παραμονής του στο λιμάνι.

Ο Ζοσέ Σα έχει πάρει στο… σπίτι του τη φανέλα του βασικού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επέμεινε το περασμένο καλοκαίρι να έρθει στην Ελλάδα και τον δικαίωσε.

Η εξαιρετική του παρουσία με τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε ως αποτέλεσμα να του ανοίξει την πόρτα της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας. Ένα όνειρο για τον ίδιο το οποίο γίνεται πραγματικότητα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μία δικαίωση της δουλειάς του και των κόπων του.

Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τα παιχνίδια με Ουκρανία και Σερβία και ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και του Ζοσέ Σα. Μπέτο και Ρουί Πατρίσιο είναι οι άλλοι δύο τερματοφύλακες που συμπληρώνουν την τριάδα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μέχρι τώρα ο Ζοσέ Σα δεν έχει κάνει συμμετοχή με την ανδρική Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Έχει παίξει 16 φορές με την Κ21, 14 φορές και την Κ14 και μία με την Ολυμπιακή ομάδα. Για τον 26χρονο πορτιέρε είναι μία σπουδαία εμπειρία και ο ίδιος θέλει να την αρπάξει από τα μαλλιά.

Χάρη στον Ολυμπιακό ο Ζοσέ Σα βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Την ίδια ώρα, ωστόσο είναι σε εκκρεμότητα το θέμα της παραμονής του ή όχι στο μεγάλο λιμάνι. Θυμίζουμε πως υπάρχει οψιόν αγοράς κοντά στα 3 εκατ. ευρώ την οποία ενεργοποιεί ο Ολυμπιακός και κάνει δικό του τον παίκτη. Φυσικά αυτό θα γίνει κατόπιν συμφωνίας και με τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος, ωστόσο, αισθάνεται πολύ καλά στην ομάδα του Πειραιά. Έχει σημαντικό ρόλο στον Ολυμπιακό και με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου δεν έχει κανένα θέμα να μείνει και την επόμενη σεζόν στο μεγάλο λιμάνι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα