ΠΑΣ Γιάννινα: Ερωτηματικά οι Κρίζμαν και Σεργκελασβίλι ενόψει Λεβαδειακού

Δύο σημαντικοί παίκτες για τους Ηπειρώτες κρίνονται προς το παρόν αμφίβολοι για τον «τελικό» της Λιβαδειάς.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον «τελικό» της Λιβαδειάς κόντρα στον Λεβαδειακό (30/3, 17:15) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Προς το παρόν, οι Σάντι Κρίζμαν και Λάσα Σεργκελασβίλι κρίνονται αμφίβολοι για την αναμέτρηση, ενώ την Πέμπτη (21/3) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, όντες υγιείς, μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους Ηπειρώτες και ο Γιάννης Πετράκης θέλει να τεθούν στην διάθεσή του.

Από εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάστασή τους. Προς το παρόν υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τουλάχιστον θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Λιβαδειά.

Από εκεί και πέρα, και ο Βιδάλ ακολούθησε ατομικό, ενώ ο τραυματίας Σιόντης ήταν απών. Από την προπόνηση της Πέμπτης (21/3) απουσίασαν επίσης οι διεθνείς Νεόφυτος Μιχαήλ, Λίλα και Ευαγγέλου.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας με έμφαση στην τελική προσπάθεια και ολοκληρώθηκε οικογενειακό διπλό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα