Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη γιορτή της Θύρας 7

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός την Παρασκευή το βράδυ έδωσε το παρών στη γιορτή των οργανωμένων οπαδών.

Το βράδυ της Παρασκευής η Θύρα 7 διοργάνωσε μεγάλη γιορτή σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με αφορμή τα 94α γενέθλια του Ολυμπιακού. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και γιόρτασε «ερυθρόλευκα» για την αγαπημένη του ομάδα. Τραγούδια και συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα όλη τη νύχτα σε μία γιορτή που ήταν συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού.

Στην γιορτή της Θύρας 7 που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα βρέθηκε αρκετός κόσμος και έστειλαν μήνυμα πως οι Πειραιώτες είναι μία μεγάλη οικογένεια και ενωμένη. Το παρών στην γιορτή των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Δήμαρχο Πειραιά και πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την παρουσία του έδειξε και αυτός ότι βρίσκεται στο πλευρό των οπαδών και πορεύονται όλοι μαζί ενωμένοι.

Να σημειώσουμε πως βραβεύτηκαν οι Αλέξης Αλεξανδρής, Κυριάκος Καραταΐδης, οι οποίοι βρέθηκαν και στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα