«Mπάσιμο» του Άρη για Ματέο Γκαρσία, με πρόταση 1,5 εκατομμυρίου!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προσέγγισε τη Λας Πάλμας για την αγορά του 80% των δικαιωμάτων του νεαρού Ισπανού εξτρέμ, για τον οποίο υπάρχει «ζεστό» ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του Άρη στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League, με αποτέλεσμα να κεντρίσει εύλογα το ενδιαφέρον κι άλλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.

Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, προτίθενται να κάνουν ό,τι περνάει από την... τσέπη τους προκειμένου να «δέσουν» τον 22χρονο Ισπανό, γι' αυτό και προχώρησε σε πρόταση αγοράς του 80% των δικαιωμάτων του παίκτη προς τη Λας Πάλμας, όπου και ανήκει ο Γκαρσία!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του Άρη προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην ισπανική ομάδα, θέλοντας να κάνει δικό της έναν παίκτη που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με 9 γκολ και 1 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, την πρόταση του Άρη στη Λας Πάλμας επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής σκάουτινγκ της ισπανικής ομάδας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στα Κανάρια Νησιά και άνθρωπος της ελληνικής ομάδας, προκειμένου να δοθεί επίσημος τόνος στη διαπραγμάτευση.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα