Κώστας Φορτούνης: Το ενδιαφέρον της Λάτσιο, τα «θέλω» του και η αδιαφορία για Τουρκία

Η επιθυμία παραμονής του στον Ολυμπιακό, το έντονο ενδιαφέρον των Ρωμαίων και η πλήρης αδιαφορία του για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΦΩΤΟΣ και του Αλέξη Βιρβίλη από τη Ρώμη, η Λάτσιο έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη από τον Ολυμπιακό.

Όπως αποκαλύπτουν στην ιταλική πρωτεύουσα, η ομάδα της Ρώμης ψάχνεται για το καλοκαίρι για έναν επιτελικό μέσο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να αποτελέσει μια εξαιρετική λύση.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα προχωρήσει απαραίτητα η μεταγραφή του Φορτούνη στην ιταλική ομάδα. Οι Πειραιώτες έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις για τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ενώ στην υπόθεση έχουν και σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη, ο οποίος δείχνει να θέλει να παραμείνει στο λιμάνι.

Πράγματι, ο Φορτούνης δεν έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό από ένα κορυφαίο πρωτάθλημα και ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος, τότε τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Φορτούνης δεν θέλει ούτε να ακούει για τουρκικό πρωτάθλημα. Ό,τι και αν γράφουν στη γείτονα χώρα για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την Φενέρμπαχτσε, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

Διαβάστε περισσότερα στην ηλεκτρονική έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα