Κάναντι: «Οι αλλαγές του Ντίας και του Χασάν μας δημιούργησαν προβλήματα»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, στάθηκε στις αλλαγές που έκανε ο Ολυμπιακός με τους Ντίας-Χασάν, οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα στο παιχνίδι. 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Νταμίρ Κάναντι σχολίασε τα εξής για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό: «Αρχικά με το αποτέλεσμα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι παρά μόνο απογοητευμένοι. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και μετά το 1-0, μπορούσαμε να κάνουμε και το 2-0. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Γνωρίζαμε ότι μετά στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός θα τα έδινε όλα και θα ρίσκαρε πολύ. Μετά τις αλλαγές με τους Ντίας και Χασάν ξέραμε ότι θα τα έδινε όλα και είχαμε πολλά προβλήματα στα πρώτα 15-20 λεπτά εώς και την είσοδο του Καρασαλίδη. Νομίζω ότι μετά το 1-1 είχαμε μία σημαντική ευκαιρία σε αντεπίθεση, αλλά και με τον Ρισβάνη. Θα μπορούσαμε να κάνουμε εκεί το 1-2, αλλά δεν τα καταφέραμε και ήρθε στο τέλος το 2-1.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος κλείστηκε πολύ. Είναι κάτι που το έκαναν αυθόρμητα οι παίκτες σας ή ήταν δική σας εντολή;

Εμείς είχαμε πει ότι θέλαμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να συνεχίσουμε να παίζουμε ψηλά. Ο Ολυμπιακός όμως κάτι έκανε με τις δύο αλλαγές. Πίεσε περισσότερο, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και βρήκε ρυθμό. Με την είσοδο του Καρασαλίδη τα καταφέραμε λίγο καλύτερα, αλλά με τον Μπρούνο και με τον Ενσικουλού προσπαθούσαμε να απειλήσουμε στις αντεπιθέσεις. Στο δικό μας καλό ημίχρονο πάντως, μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλο τέρμα.

Τώρα πάτε σε μονομαχία με τον Άρη για την 4η θέση; «Ακριβώς. Θα είναι μία συναρπαστική αναμέτρηση. Εχουμε τρία ματς στην έδρα μας εώς το τέλος και για αυτό θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότεορυς βαθμούς. Θέλουμε την 4η θέση για να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ και θα τα δώσουμε όλα για να την κρατήσουμε».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα