Σύσκεψη της ΕΠΟ για την τροπολογία Βασιλειάδη

Την Τετάρτη 3/4 αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της ΕΠΟ προκειμένου να καταλήξει στις προτάσεις που θα καταθέσει στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η προθεσμία που έχει δοθεί στην ΕΠΟ προκειμένου να καταλήξει σε οριστικές αποφάσεις είναι μέχρι την Παρασκευή 5/4 και αντιπροσωπεία μελών της Super League και της Football League θα πραγματοποιήσει σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού ποιες θα είναι οι προτάσεις μετά την άρνηση του κ. Βασιλειάδη στο αίτημα τους να να μην μειωθούν οι ομάδες της Super League από τις 16 που είναι τώρα στις 14.

Αυτό άλλωστε ο υφυπουργός το είχε απορρίψει πριν καν πέσει στο τραπέζι και όταν ακόμα κυκλοφορούσε ως σενάριο. Η ΕΠΟ πάντως προβληματίζεται για το γεγονός αν μπορεί η Football League να παραμείνει στην τροπολογία ως επαγγελματική κατηγορία.

Όλα αυτά ωστόσο αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, όταν και θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των εκπροσώπων με τον Γιώργο Βασιλειάδη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα