Ο… ηλεκτρικός «ερυθρόλευκος» πάγκος

Στις οκτώ έφτασαν οι αλλαγές προπονητών μετά τη φυγή του Μάρκο Σίλβα το καλοκαίρι του 2016.

Εκεί που πιστεύεις πως τα έχεις δει όλα τη φετινή σεζόν τελικά αποδεικνύεται πως δεν τα έχεις δει. Μία σεζόν που ξεκίνησε με πρωταρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League και από ‘κει και πέρα ήρθαν τα πάνω κάτω. Ποιος θα πίστευε ότι ο Όσκαρ Γκαρθία δεν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού; Κανείς. Κι όμως ο Καταλανός προπονητής δεν συνεχίζει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο κόουτς έφυγε μόνος τους μετά απ’ όσα έγιναν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι πως από εκείνο το καλοκαίρι του 2016 ο Ολυμπιακός δεν έχει ησυχάσει με τους προπονητές. Συνεχώς αλλάζει το πρόσωπο που κάθεται στον πάγκο. Μετά από εκείνη τη φυγή του Μάρκο Σίλβα δεν έχει στεριώσει άνθρωπος. Με αυτή την αποχώρηση φτάσαμε τις οκτώ αλλαγές προπονητών και ο Γκαρθία έχει γίνει ο έκτος που κάθισε στον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι του 2016 μέχρι σήμερα.

Μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα εκείνο το καλοκαίρι τα πάντα άλλαξαν στην ομάδα. Ήρθε ο Βίκτορ Σάντσεθ ο οποίος μετά από 44 ημέρες έφυγε και στη θέση του ήρθε ο Πάουλο Μπέντο που άντεξε 208 ημέρες. Τον διαδέχτηκε για 17 ημέρες ο Βασίλης Βούζας για να έρθει για 38 ημέρες ο Τάκης Λεμονής. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε στον Ολυμπιακό ο Μπέσνικ Χάσι που κάθισε στην άκρη του πάγκου 109 ημέρες και στη θέση του ήρθε ο Τάκης Λεμονής που άντεξε 102 ημέρες. Για πέντε ημέρες κάθισε στον πάγκο ο Χρήστος Κόντης για να γίνει η αλλαγή με τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος μετά από 88 ημέρες αποτελεί παρελθόν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα