Η κριτική των παικτών: Άγγιξαν το τέλειο!

Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς διακριθέντες από τους... διακριθέντες του Ολυμπιακού. Άπαντες έπαιξαν σχεδόν στο άριστα στο εντυπωσιακό 5-0 του Αγρινίου. Υπήρχαν κάποιοι με λίγο παραπάνω...«τελειότητα»! 

ΣΑ: Δεν είχε πολλή δουλειά, αλλά όποτε χρειάστηκε, ειδικά προς το τέλος του ματς, ήταν εκεί που έπρεπε.

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Είχε προβλήματα στην αρχή με τον Αμαράλ, αλλά από ένα σημείο και έπειτα πήρε μπροστά και έκανε καταπληκτικό ματς αμυντικά και επιθετικά, με επιστέγασμα το φανταστικό γκολ στο φινάλε.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Παρά το γεγονός ότι είναι εκτός δράσης το τελευταίο διάστημα, έδειξε σε πλήρη ετοιμότητα και μάλιστα ήταν πολύ δυναμικός στις επεμβάσεις του. Ανέβαινε πολύ και γινόταν επικίνδυνος.

ΜΕΡΙΑ: Απροσπέλαστος όποτε δημιουργήθηκε κίνδυνος, ενώ έβγαζε ωραία την μπάλα από την άμυνα. Πολύ καλός.

ΣΙΣΕ: Αρχοντική εμφάνιση από τον Σενεγαλέζο, με μεγάλο δυναμισμό στις τοποθετήσεις του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Ένα ακόμη «γεμάτο» παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο, το οποίο συνδυάστηκε και με γκολ, για δεύτερο στη σειρά ματς. Παρότι παίζει συνεχώς, παίζει συνεχώς καλά!

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Αξιόλογο παιχνίδι για μία ακόμη φορά από τον διεθνή μέσο, με πολλά κοψίματα, αλλά κυρίως οργανωτικό ρόλο μπροστά από τους στόπερ. Καταλυτικός ο ρόλος του στο πολύ ωραίο παιχνίδι της ομάδας.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε δύο ασίστ, η πρώτη στον Χασάν από αυτές που μόνο ένας παίκτης της δικής του κλάσης μπορεί να δώσει. Πολύ σπουδαία ξανά η συνεισφορά του, δίχως μάλιστα να είναι αυτό από τα καλύτερα παιχνίδια του.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Ήθελε πολύ το γκολ ή τις ασίστ, είχε συμμετοχή στις περισσότερες φάσεις, αλλά και στα γκολ του Μασούρα και του Χασάν. Πάντα σε υψηλό επίπεδο η απόδοσή του, μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πιο ομαδικός.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έξοχη εμφάνιση από τον διεθνή εξτρέμ, όχι μόνο γιατί έβαλε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός (από δική του ενέργεια ξεκίνησε, από δική του τελείωσε), αλλά επειδή ήταν κινητικός και επικίνδυνος σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του, με πολλά τρεξίματα και βοήθειες επιθετικά και αμυντικά.

ΧΑΣΑΝ: Συνέχισε την εντυπωσιακή παραγωγή γκολ εντός του 2019, αξιοποιώντας υπέροχα την ασίστ του Φορτούνη για το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Με πολλή δουλειά και κλεψίματα μακριά από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο.

ΖΙΛ ΝΤΙΑΣ: Μπήκε φορτσάτος, με ευκαιρία στο πρώτο σουτ! Είχε συμμετοχή ως αλλαγή σε δύο γκολ, του Καμαρά και του Ομάρ. Πολύ σημαντική η παρουσία του, δείχνει ότι θέλει να μείνει.

ΚΑΜΑΡΑ: Είχαν όλα τελειώσει όταν μπήκε, αλλά έπαιξε ώριμα και πήρε εξαιρετική θέση στο γκολ που πέτυχε.

ΣΟΛΔΑΝΟ: Ήθελε να δείξει πολλά σε λίγο χρόνο, δεν είχε πολλές ευκαιρίες να το κάνει, χρειάζεται σίγουρα ρυθμό. Ο κανονικός Σολδάνο θα φανεί και θα κριθεί στην προετοιμασία.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα