ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Ζαμπά, Άκπομ και Μπίσεσβαρ ενόψει ΑΕΛ

Αρκετά ήταν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ στη σημερινή (9/4) προπόνηση καθώς Μπίσεσβαρ, Ζαμπά και Άκπομ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. 

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ. Γεμάτο ήταν το «μπλοκάκι» του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Οι Τσούμπα Άκπομ και Λέο Ζαμπά έκαναν θεραπεία με το ιατρικό επιτελείο. Ο Άγγλος φορ υποφέρει από κάταγμα διάφυσης 3ου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, χωρίς παρεκτόπιση, του τοποθετήθηκε νάρθηκας και μόλις υποχωρήσει το πρήξιμο θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ο Βραζιλιάνος συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στο ισχίο.

Ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, που αποκόμισε ενοχλήσεις στον προσαγωγό μετά τη μάχη με τη Λαμία, συμμετείχε στην αποφόρτιση και την αποθεραπεία της ομάδας, ενώ έκανε και θεραπεία. Τις επόμενες δύο θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Τέλος ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που την Κυριακή (7/4) συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα