O Απόλλων έκανε στα Γιάννινα πρόωρη Ανάσταση (vid)

Με γκολ του Ναδάλες ο Απόλλων πήρε τεράστιο διπλό στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ (0-1) κι έκανε τεράστιο άλμα για την παραμονή του στην Super League.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, Φόνσι Ναδάλες ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 32΄ ύστερα από εκτέλεση πλαγίου άουτ. Ένα γκολ, ωστόσο που δικαιούταν ο Απόλλωνας με την απόδοση που είχε στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε μάλιστα να είχε πανηγυρίσει νωρίτερα αν οι Αλμπάνης στο 10΄ και Ελμπάζ στο 12' ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν σαν να είχαν φύγει ήδη για τις διακοπές του Πάσχα. Και πάλι όμως τους δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 30΄ από την αψυχολόγητη ενέργεια του Κύργια πάνω στον Βιντάλ. Ο Παπαδόπουλος καταλόγισε το πέναλτι το οποίο σπατάλησε ο Κόντε.

Στο β' μέρος οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 με κεφαλιά του Κύργια αλλά ούτε ο διαιτητής, ούτε ο βοηθός είδαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Στο 67′ ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε γκολ με τον Μανθάτη, αλλά ο ρέφερι χρέωσε με επιθετικό φάουλ τον Χαλκιαδάκη.

Με μια ματιά….

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ… είχε τον τερματοφύλακα Χουάντερσον σε εξαιρετική κατάσταση. Ο γκολκίπερ διάβασε τον Κόντε και έσωσε την εστία του στο πέναλτι, κρατώντας την ομάδα του ζωντανή στο κυνήγι της νίκης.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ… ο πρώτος σκόρερ του Κόντε δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στην εκτέλεση πέναλτι κι ενώ δεν υπήρχε ακόμη σκορ στον αγώνα και γιατί η άμυνα του πιάστηκε στον ύπνο στη φάση του γκολ που προήλθε από εκτέλεση πλάγιου άουτ.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: O Παπαδόπουλος και οι βοηθοί του έκαναν αρκετά λάθη, σε βάρος και των δυο ομάδων.

Μικρογραφία

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες
ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων 0-1
ΓΚΟΛ: 32' Ναδάλες
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΑΡΤΕΣ: Βιντάλ - Ελμπάζ, Κύργιας, Χουάρες
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (74′ Χέλβιστ), Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Λίλα, Μιχαήλ, Καρανίκας (79′ Τσικάρσκι), Μπουκουβάλας, Κόντε

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κύργιας, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Κονέ, Ζησόπουλος, Αλμπάνης (83′ Στόουκς), Ελμπάζ (75′ Κούρος), Παπάζογλου, Στάθης, Χουάρες (79′ Μενδρινός)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ ΕΔΩ


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα