O Παναθηναϊκός με Αλαφούζο έχει -28 βαθμούς

Ένα μοναδικό ρεκόρ έχει ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αλαφούζο στην ηγεσία του. Η ομάδα έχει δεχτεί συνολικά -28 βαθμούς, ενώ τρία ματς έχουν κατοχυρωθεί υπέρ των αντιπάλων.

Για τα όσα έγιναν στο περασμένο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, η ομάδα του Παναθηναϊκού δέχτηκε μία ακόμη βαριά τιμωρία. Συγκεκριμένα, δέχτηκε αφαίρεση 5 βαθμών, με το ματς να κατοχυρώνεται υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 33 πόντους, όντας στο +5 από τον ΟΦΗ που βρίσκεται στη θέση του μπαράζ. Συνολικά μέσα στη σεζόν, το "τριφύλλι" έχει χάσει 11 βαθμούς (τη σεζόν 2017-18 είχε -8), καθώς υπάρχει και το -6 από την περσινή περίοδο.

Επί ημερών Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός έχει και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών. Έχει τα ηνία της προεδρίας από την σεζόν 2012-2013 και σε αυτές τις επτά περιόδους, έχουν αφαιρεθεί συνολικά από το "τριφύλλι" 28 βαθμοί (!) λόγω τιμωριών. Παράλληλα, έχουν κατοχυρωθεί και τρία ματς υπέρ του αντιπάλου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα