Χιμένεθ: «Κύπελλο, Κύπελλο, Κύπελλο… αλλά υπάρχει και πρωτάθλημα»!

Θυμωμένος εμφανίστηκε μετά το ματς με τη Λάρισα ο τεχνικός της ΑΕΚ, επειδή νιώθει πως οι παίκτες του δεν είναι το ίδιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια.

Με τη νοοτροπία των παικτών του τα είχε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου, σημειώνοντας πως στα τελευταία δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, εκείνοι σκέφτονται το… Κύπελλο. Αναλυτικά είπε ο Ανδαλουσιανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το γκολ της Λάρισας:

Ήταν ένα ατύχημα, αλλά πριν από αυτό προηγήθηκαν δύο λάθη. Μια φάση στην οποία δεν πρέπει να κάνουμε φάουλ και όταν έγινε το φάουλ, μία φάση που πρέπει να ξέρουμε πώς θα κάνουμε άμυνα. Η Λάρισα ήταν η πρώτη φορά που πάτησε στην περιοχή μας, το έκανε πολύ καλά και η αλήθεια είναι πως της βγήκε τέλεια η φάση.

Για το αν επηρεάζει το αποτέλεσμα αυτό τα πλάνα του ενόψει της ρεβάνς με τη Λαμία:

Το πρόβλημα είναι πως είμαστε τελικά λίγοι εκείνοι που σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα. Σκεφτόμαστε υπερβολικά το Κύπελλο. Είναι λογικό ο κόσμος να σκέφτεται το Κύπελλο, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα. Όλος ο κόσμος μετά από την πρόκριση απέναντι από τον Ατρόμητο λέει «Κύπελλο, Κύπελλο, Κύπελλο». Αλλά προηγείται το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, όμως δύο παιχνίδια τώρα σκεφτόμαστε το… Κύπελλο».

Για τη νοοτροπία αυτή των παικτών:

Η ΑΕΚ αυτό που πρέπει να έχει είναι νοοτροπία νικήτριας για πάνω από μία διοργανώσεις. Στην πριμέρα ντιβιζιόν μπορούν να παίζουν πολλοί παίκτες, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που έχουν τη φιλοδοξία να κερδίζουν τα πάντα.

Σήμερα δεν είχαμε πολλά τελειώματα στην εστία του αντιπάλου. Μας κέρδισαν μέσα στην περιοχή, κάναμε πολλές σέντρες, αλλά δεν τελειώναμε τις φάσεις, οι αντίπαλοι πάντα κέρδιζαν την μπάλα και δεν είχαμε ξεκάθαρο μυαλό για να διεισδύσουμε με τρίγωνα. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι με το αποψινό παιχνίδι».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα